Vistes panoràmiques, cuina mediterrània

Descobreix quins plats trobaràs en Bitàkora Restaurant. La nostra missió és aconseguir que surtis del nostre restaurant amb el millor dels sabors i passis una estona agradable, gaudint de la nostra cuina mediterrània en un ambient relaxat i amb unes captivadores vistes panoràmiques del Port Esportiu de Roses i al Canigó, Pirineus.

En tots els plats que surten dels nostres fogons identificaràs la qualitat i el refinament de Bitàkora. Una cuina mediterrània que compta amb el protagonisme dels productes de proximitat, i com no, els del mar, de la Confraria de Pescadors de Roses, a més d’unes delicioses postres.

La proposta gastronòmica del nostre restaurant es basa en una suggeridora cuina mediterrània, aportant en cada plat un toc creatiu actual i amb personalitat. Es basa en oferir productes de qualitat i un bon servei.

En la nostra carta trobaràs una cuidada selecció d’arrosos, carns, peixos i mariscs elaborats amb ingredients frescos i de qualitat, sempre prevalent els productes de temporada i de proximitat.

Disposem de diferents menús .

Consulta la nostra selecció de vins

I si véns amb nens, disposem de plats infantils per a ells.

Oferir productes de qualitat i un bon servei són els pilars del nostre Restaurant.