17 mayo, 2017

Fira de la Rosa

Del 25 de maig  al 9 de Juny 2019 – Campanya Gastronòmica “1000 Roses a Roses” 

Et dius Rosa, Roser, Rosor o un nom compost com Maria Rosa, Rosa Maria, etc.? o el nom equivalent en altres llengües?

Roses et convida a degustar un Menú de la Rosa que ofereixen els Restaurants Bitakora i El Mirador De l’Almadrava, participants en la campanya “1000 Roses a Roses” durant els dies de la Fira.

Com Participar:

Reserva el teu val d’invitació del 25 de maig fins al 9 de juny i fins exhaurir els 1.000 vals disponibles a través dels canals següents

No oblideu fer la reserva al nostre Restaurant Bitakora, trucant al 972458050, per mail  o directament a la web 

Recollida del val invitació a l’Oficina de Turisme de Roses (de dilluns a divendres, de 9 a18 h; dissabtes, de 10 a 14 hi de 15 a18 h, i diumenge, de 10 a 13 h) a partir del 25 de maig.

Funcionament de la campanya:

  • La reserva i/o entrega dels vals es farà segons estricte ordre de peticions i els vals es lliuraran presencialment del dia 25 de maig al 9  de juny a les 13 h a l’Oficina de Turisme de Roses.
  • Les dones participants podran escollir el menú que vulguin d’entre l’oferta de Menús de la Rosa proposats pels Restaurants Bitakora i El Mirador de l’Almadrava adherits a la campanya. Cal fer reserva prèvia.
  • En el moment de fer la reserva o de demanar taula directament al restaurant hauran de comunicar al personal del restaurant que porten el val invitació de la campanya.
  • El val invitació és personal i intransferible.
  • El val invitació només serà vàlid en els Restaurants Bitakora i El Mirador de l’Almadrava, adherits a la campanya i per un Menú de la Rosa (dinar o sopar) per un dels dies de la Fira de la Rosa (del 25 de maig al 9 de Juny 2019).
  • Les participants només tindran dret a un sol un val invitació. Els restaurants comprovaran la identitat de la dona que els lliuri el val invitació com a pagament de l’àpat.
  • El val invitació inclou un menú.
A %d blogueros les gusta esto: